Tanfolyami áttekintés
A public relations alapjai tanfolyam

A public relations (PR) eszközt kínál az elgondolásaink kommunikálására és elfogadtatásukra – ez életbevágóan szükséges jártasság, ha valaki új elgondolásokkal foglalkozik. Így tudunk támogatást szerezni a terveinkhez és törekvéseinkhez.

Mivel a köztudatban olyan kép él, hogy a public relations annak a módja, hogy hírverést csapjunk valaminek, a témának korábban komoly korlátai voltak. Olyan terület volt ez, amelyből hiányoztak olyan kulcselemek, amelyek nagyon is szükségesek a sikeréhez. Ám most, néhány fontos Szcientológia felfedezésnek köszönhetően, bizonyos előrelépések a teljes tevékenységet jóval használhatóbbá és eredményesebbé tették.

L. Ron Hubbard finomításai a tárgyban nemcsak nélkülözhetetlenné teszik a public relationst minden egyén, illetve csoport számára, hanem a korábbi velejáró korlátokat is eltávolítják. Bár a public relations teljes technológiája rendkívül szerteágazó, az itt leírt alapelveket rendkívül hasznosnak találhatja mindenki, aki valamilyen értékes céllal rendelkezik.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

5-6 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: A public relations alapjai

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Kész áldást jelentettek számomra azok a gyakorlatok, amelyekben a public relationsről szóló füzet használatával részesültem. Úgy tudok kommunikálni technikai dolgokról, mint egy profi.

A kihagyott adat törvényéből nyert kinyilatkoztatás (így fogom hívni) nagyon valós volt a számomra. Korábban problémáim voltak azzal, hogy jól kijöjjek a barátaimmal. Úgy tűnt, nem sokat tudnak rólam, különösen arról, hogy milyen ember vagyok. Más szóval, nem volt túl sok realitásuk rólam.

Majd jött egy lehetőség, és nemrégiben kineveztek az osztály képviselőjévé a főiskolán. Képzelhetik, én voltam középen a diákok megoldandó problémái és a vezetés között.

Ámde ott van az affinitás, a realitás és a kommunikáció eszköze. Ez egy áttörést hozó kommunikációs eszköz. Kipróbáltam, hogy ezzel segítsek a diáktársaimnak abban, hogy elérjék, amit a vezetéstől akarnak. Én voltam az egyetlen kapcsolat a diákok és a vezetés között, és megértést értem el közöttük az affinitás, a realitás és a kommunikáció használatával.

Fontosnak érzem magam, és rögtön érződik, ha nem vagyok ott. Számomra ez a siker.” – L. K.


Ez a tanfolyam valóban megmutatta azt a pozitív módot, ahogy kijöhetünk az emberekkel, és átadhatjuk a gondolatainkat.

Ennek lépései működnek, és imádom, ahogy a pozitivitás mindig ott van a gondolatok átadásának mélyén. Így senki sem érzi úgy, hogy mellőzték – mindenki úgy érzi, hogy meghallgatták, és hogy az elképzelések a jót szolgálják.

Valamint, nagyon jó ismerni a híreszteléseket és pletykákat, és hogy tudod, hogyan kezeld ezeket. A tanfolyam után sokkal inkább késznek érzem magam, hogy kezeljem a híreszteléseket. Nagy szükségem volt erre, hogy megtaláljam az erősségeimet, ahelyett hogy visszahúzódnék.” – M. D.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Feldúlt, mert nem önt választották ki egy pozícióra?

Nem érti, miért nem jönnek rá a többiek, hogy milyen nagyszerű dolgozó is ön? Lehet, hogy ennek csupán az az oka, hogy senki nem mondta ezt el nekik. Ha úgy gondolja, hogy az embereknek egymás sarkát kellene taposniuk az ön cége ajtajánál, de mégsem teszik, lehet, hogy ennek csupán az az oka, hogy nem tudják, hol is van a bejárati ajtó.

Egyszerűen csak használnia kellene a public relations technológiáját.

A public relations tárgyának meghatározása az, hogy „jó munkák megfelelően ismertté téve”. Létezik technológia a sikeres public relations-höz, és ennek helyes alkalmazása bármely egyénnek vagy csoportnak segíthet abban, hogy támogatást szerezzen a projektjeihez és törekvéseihez.

A public relations alapjai című ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Hogyan érje el a célközönsége realitásszintjét
  • Hogyan kezelje a pletykát és a rágalomhadjáratokat
  • Mi a public relations sikerének alapja
Kezdés most >>